logo

Pojdi nazaj   ArchiCAD Forum > ArchiCAD Forum > Splošno o ArchiCADu
Osveži stran ArchiCad 14 3ds In Addon

Odgovori
 
Orodja
Star 19.11.2010, 09:45   #1
krasek
Začetnik
 
krasek's Avatar
 
Registriran dne: 19.11.2010
Prispevki: 4
krasek is on a distinguished road
Privzeto ArchiCad 14 3ds In Addon

Imam probleme z inštaliranjem oziroma uporabo 3ds In addona za archicad 14. Po inštalaciji mi pokaže ta okenček:

http://file.si/view/full/23902_x6plv

ArchiCad 14 je študentska verzija in updejtan na zadnjo verzijo...

Prosim za pomoč.

Hvala
krasek is offline   Reply With Quote
Star 19.11.2010, 14:42   #2
gorazd
Administrator
 
gorazd's Avatar
 
Registriran dne: 05.09.2008
Lokacija: Ljubljana
Prispevki: 416
gorazd is on a distinguished road
Privzeto

Očitno je addon za starejšo verzijo ArchiCADa 14, kot jo imaš ti. Mislim da moraš sedaj, ko si inštaliral addon, še enkrat zagnati zadnji update za ArchiCAD.
__________________
ARCHICAD 20, Ecodesigner, MEP, BIMx, Win10, i7, 16 GBRAM, Nvidia GTX970
gorazd is offline   Reply With Quote
Star 19.11.2010, 20:13   #3
krasek
Začetnik
 
krasek's Avatar
 
Registriran dne: 19.11.2010
Prispevki: 4
krasek is on a distinguished road
Privzeto

Mogoče kakšen direkten link do hotfix-a?
KEr ne najdem, archicad pa samodejno išče posodobitve, tako da starih ni možno najti...

hvala

PS: našel link, samo preverim če dela in sporočim...
krasek is offline   Reply With Quote
Star 19.11.2010, 20:36   #4
krasek
Začetnik
 
krasek's Avatar
 
Registriran dne: 19.11.2010
Prispevki: 4
krasek is on a distinguished road
Privzeto

Am ja... Ko hočem inštalirati, mi pred inštalacijo vrže iz updaterja... Any suggestions?
krasek is offline   Reply With Quote
Star 19.11.2010, 21:44   #5
krasek
Začetnik
 
krasek's Avatar
 
Registriran dne: 19.11.2010
Prispevki: 4
krasek is on a distinguished road
Privzeto

No uspelo mi je, še malo s pomočjo iz izvirnih forumov:

Imel sem več 3ds addinov, in je bilo potrebno odstraniti vse, razen zadnjega... hotfix sem ponovno naložil in sedaj dela tako kot je treba...

Hvala
krasek is offline   Reply With Quote
Star 22.11.2010, 08:46   #6
gorazd
Administrator
 
gorazd's Avatar
 
Registriran dne: 05.09.2008
Lokacija: Ljubljana
Prispevki: 416
gorazd is on a distinguished road
Privzeto

Zanimivo. Ne bi pomislil, da imaš več kot en addon naložen. No, samo da dela.
__________________
ARCHICAD 20, Ecodesigner, MEP, BIMx, Win10, i7, 16 GBRAM, Nvidia GTX970
gorazd is offline   Reply With Quote
Star 20.11.2012, 08:23   #7
james103
Guest
 
Prispevki: n/a
Privzeto

mel sem več 3ds addinov, in je bilo potrebno odstraniti vse, razen zadnjega... hotfix sem ponovno naložil in sedaj dela tako kot je treba...
  Reply With Quote
Odgovori

Orodja

Dovoljenja
Ne moreš ustvarjati novih tem
Ne moreš odgovarjati
Ne moreš pripenjati datotek
Ne moreš urejati svojih prispevkov

BB koda vklopljena
Uporaba smeškov vklopljena
[IMG] koda vklopljena
HTML koda vklopljena

Skoči na


Časovni pas: GMT +1. Ura je: 11:27.


vBulletin®
©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.