ArchiCAD Forum

ArchiCAD Forum (http://forum.archicad.si//index.php)
-   2D in 3D modeliranje (http://forum.archicad.si//forumdisplay.php?f=5)
-   -   risanje terena iz geodetskega posnetka (http://forum.archicad.si//showthread.php?t=350)

gorazd 24.05.2017 09:14

1 priloženih datotek
Seveda se da. (Skoraj) vsakemu objektu lahko določimo, v katerih etažah se vidi:

arhitektka 30.05.2017 12:23

Želela bi prikazati travo/mesh le v najvišjem nadstropju za prikaz situacije.
Ampak, kljub nastavitvam jo vidim v vseh razen pritličju:

https://ibb.co/cbYUqv


Časovni pas: GMT +1. Ura je: 18:32.

vBulletin®
©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.